Loading...

Florista Caroline

Aangenaam! Ik ben Caroline, een gelukkige dertiger die houdt van haar man en haar liefste dochtertje Lianna, die graag door het leven danst en die gaat voor haar dromen.  Ik word gelukkig van de kleine dingen in het leven, van familie en vrienden en van de natuur. Mijn batterijen laden op van uitgestrekte weiden vol bloemen, het geluid van de golven, een zeebriesje op m’n gezicht en terrasjes in de stralende zon.

Ik ben communicatiespecialist bij stad Antwerpen en hoe boeiend dat ook is: als je een ondernemersdroom hebt, moet je die waarmaken. Jarenlang kon ik mijn creativiteit kwijt in choreografieën als danseres en dansleerkracht, maar in de zoektocht naar de perfecte carrière en het grote geluk miste ik iets.

Ik hield er altijd al van om ruimtes en feesten creatief aan te kleden. De combinatie van creativiteit en styling vond ik bij bloemen. Bloemen zijn voor mij een bron van inspiratie en doen me ontsnappen uit de dagelijkse rush. Daarom volgde ik een opleiding en meerdere cursussen en startte ik als bloemiste in bijberoep. Enter Bar Bloom!

In Bar Bloom komt voor mij alles samen: mijn ondernemersdroom, mijn passie voor styling met bloemen en mijn zoektocht naar die magische sprankel in het leven.

Voor mij heeft elke bloem iets magisch. Al is het maar het idee dat ze in de volle grond van een klein zaadje uitgroeit tot een prachtige verschijning. Ik geloof dat bloemen alles mooier maken. En die schoonheid naar boven halen op elk moment, bij elke persoon en in elke bloemencreatie: dat is mijn passie.  Contact opnemen

  Wil je een bestelling plaatsen of heb je vragen? Laat van je horen via het contactformulier of stuur een e-mail.

  Bar Bloom
  Ferdinand Maesstraat 51
  2550 Waarloos
  E: caroline@barbloom.be
  BE 0734.909.414