Loading...

Let’s make your own flowerhoop

Een mooi en stijlvol interieur met persoonlijkheid: dat willen we allemaal. Ga jij daarvoor graag zelf creatief aan de slag? Ben je op zoek naar een toffe workshop? Dan heb je die hier en nu gevonden!  De online workshop Flowerhoop van Bar Bloom is perfect voor wie zelf een flowerhoop wil maken met zelfgekozen, kwalitatieve materialen en dat vanuit je eigen living, begeleid met duidelijke online filmpjes!

Al mijn ervaring, tips en tricks, maar vooral ook het plezier om zelf aan de slag te gaan met bloemen en draad, wil ik met jou delen! En dat doe ik in deze online workshop.

Met deze online workshop kan jij:

 • je interieur mooier maken met je eigen flowerhoop inclusief kwalitatieve materialen die je zelf hebt gekozen.
 • genieten van een momentje me-time, je amuseren op je eigen tempo waar en wanneer het jou goed uitkomt. Avondje rustig alleen thuis? Kindjes gaan slapen? Samen met enkele vriendinnen en een lekker drankje? Kan allemaal.
 • leren hoe je een mooie flowerhoop maakt in de filmpjes boordevol concrete tips & tricks, zelfs voor de styling en de mooiste foto’s achteraf.
 • achteraf eindeloos nagenieten van je originele bloemencreatie.

Bestel je deze online workshop? Dan krijg je eerst een workshop pakket met alle benodigdheden toegestuurd.

In het pakket vind je:

 • Kaartje: met daarop een QR-code die je naar het privé-account leidt met meer dan 40 minuten aan workshopvideo’s.
 • Cirkel: standaard een gouden metalen ring van 30 centimeter diameter. Liever groter of kleiner, ander materiaal, met of zonder staander, met een naam of tekst in? Dat kan ook!
 • Bloemen: een pakketje met mooie droogbloemen naar keuze en ruim voldoende voor een mooi gevulde flowerhoop.
 • Draad: met de binddraad in je doos heb je ruim voldoende om al je bloemen aan de cirkel te bevestigen.
 • Surprise! Kleine tip: Hoe meer bloemen je hebt vastgebonden en hoe verder je dus staat met je bloemencirkel, hoe meer de verrassing zichtbaar zal worden…

Wat moet je nog zelf voorzien? Een schaar om je bloemen en je draad bij te knippen. Een lekker drankje bij de hand en een goed muziekje op de achtergrond doen ook wonderen voor het plezier én je resultaat.

What would you choose?

Jij kan kiezen wat je maar wil, van bloemen over materialen tot vorm. Om het je iets gemakkelijker te maken, heb ik ook twee voorstelpakketjes uitgewerkt met een mooie bloememcombo waarvan succes gegarandeerd is. En wat ook niet mag ontbreken, is een kersteditie.

Bestel hieronder jouw keuze. Ik wens je veel plezier met het creëren en kijk nu al uit naar het resultaat! Deel het zeker met #barbloomdiy

Coral Blush€42,50

Een gouden metalen cirkel met een diameter van 30 cm en droogbloemen in een kleurenpalet van roze, oranje, lila afgewerkt met groene eucalyptus en witte ruscus.

Natural Beauty€42,50

Een gouden metalen cirkel met een diameter van 30 cm en droogbloemen in een neutraal kleurenpalet van wit, beige en groen.

Christmas Edition€42,50

Een gouden metalen cirkel met een diameter van 30 cm en droogbloemen in een kleurenpalet van roze, oranje, goud afgewerkt met groene eucalyptus, en uiteraard ook kerstgroen en kerstballen. Jingle all the way!

Personal TreasurePrijs op aanvraag

Uniek concept: een gepersonaliseerde workshop op maat van jouw ideale flowerhoop! Dit betekent dat je een cirkel of vorm vollédig naar jouw keuze kan laten maken, die je vervolgens zelf zal aankleden met droogbloemen. Jij bepaalt de diameter, het kleurenpalet en de materialen. Ga je voor een houten cirkel op een staander? Eentje met een naam of tekst in? Of nog iets compleet anders? The choice is yours!

Contact

  Blijf op de hoogte

  Graag af en toe een mailtje met nieuws, acties en workshops ontvangen? Schrijf je dan in op de mailing van Bar Bloom.

  Bar Bloom
  E: caroline@barbloom.be
  BE 0734.909.414
  Reet, Antwerpen