Loading...

Yessss! Let’s make your own flowerhoop!

    Vul het bestelformulier hieronder in. Daarna krijg je meteen een bevestiging van je bestelling en ga ik aan de slag met je vraag. Ik geef je zo snel mogelijk de correcte prijs door en zodra ik vervolgens jouw betaling heb ontvangen, ga ik aan de slag om jouw workshop pakket samen te stellen. Houd er rekening mee dat het ontwerpproces voor een flowerhoop in hout met eigen ontwerp gemiddeld zo’n drie weken duurt. Voor een standaardpakket met metalen ring reken je maximaal een week.
    Ik wil mijn flowerhoop: met staanderzonder staander (om op te hangen) Gewenste diameter of lengte (in cm):


    Indien met tekst, zie ik deze tekst liefst: In het Bar Bloom-lettertypeIn een ander lettertypeGeen tekst voor mij

    Mijn pakket*: kom ik ophalen bij Bar Bloom in Waarloos (Verzenden is niet mogelijk bij een flowerhoop op maat. Je wordt nog gecontacteerd voor de ophaalmogelijkheden.) Ik ga akkoord met de privacy- en gebruiksvoorwaarden* Ja, ik ga akkoord