Loading...

Huwelijk

Ga je trouwen? Eerst en vooral: proficiat! Het wordt één van de mooiste dagen van je leven. En dan is het belangrijk dat alles klopt. Het perfecte bruidsboeket past bij jouw stijl, persoonlijkheid, de locatie en het concept van je feest. De bloemen kunnen ook terugkomen in de aankleding van je feestlocatie, op een subtiele manier of als mooie blikvanger tijdens jullie ceremonie of bij de ontvangst.

Voor een bruidsboeket en de styling van je huwelijk kom je best langs in de Bar. Dan gaan we samen op zoek naar de perfecte bloemenformule voor jullie dag.

Maak een afspraak
Loading...

Loading...

Feesten en events

Met bloemen kan je een feest, event of locatie letterlijk opfleuren. Het maakt de aankleding af. Je kan de sfeer bepalen op een subtiele manier of waarom niet groots uitpakken met een ware bloemenjungle of een grote blikvanger?

Bij Bar Bloom heb je ook de mogelijkheid om alles heel persoonlijk te maken dankzij de gepersonaliseerde bloemenvormen.

Voor de aankleding van een feest of event kom je best langs in de Bar. Zo kunnen we alle mogelijkheden in detail bespreken.

Maak een afspraak

Geboorte

Ben je in blijde verwachting en ben je op zoek naar de perfecte doopsuiker en leuke gadgets voor bij de geboorte van je kleine wonder? Of word je meter of peter en wil je een origineel en tijdloos cadeau geven aan je metekindje? Proficiat, wat een mooi vooruitzicht!

De mogelijkheden zijn eindeloos: een flowerhoop met droogbloemen en de naam van jouw baby is zowel perfect voor op de kinderkamer als voor bij de geboortegeschenkjes. Droogbloemenvaasjes of een mooi boeket past mooi bij de doopsuiker. Of heb je graag fijne droogbloemetjes aan het zakje of doosje met suikerbonen?

Bij Bar Bloom bestel je de droogbloemen op maat bij jouw geboortekaartje, doopsuiker of kinderkamer. Laat me weten wat je in gedachten hebt en we bekijken samen de mogelijkheden.

Maak een afspraak
Loading...

Contact


  Blijf op de hoogte

  Graag af en toe een mailtje met nieuws, acties en workshops ontvangen? Schrijf je dan in op de mailing van Bar Bloom.

  Inschrijven

  Bar Bloom
  E: caroline@barbloom.be
  BE 0734.909.414
  Reet, Antwerpen