Loading...

Gepersonaliseerde bloemenvormen

Een flowerhoop met de naam van jouw kind of jouw bestie? Met de initialen van geliefden als decoratie voor een huwelijk of jubilee? Met een lieve persoonlijke boodschap? Of met de naam van jouw zaak? Dat kan allemaal! Ik zorg voor hoepels met de boodschap of naam die jij wil, uitgesneden in een houten cirkel of vorm en formaat naar jouw keuze, met of zonder staander en met jouw favoriete bloemen eraan.

De flower hoops worden ontworpen op maat, uitgesneden uit kwalitatief hout van 6mm dik. Dit vraagt om een heel proces van ontwerp over lasercutting tot bloemenafwerking. Daarom reken je vanaf je aanvraag tot oplevering best een dikke maand. Interesse? Laat me weten welke tekst, vorm, grootte en bloemen je in gedachten hebt voor welke gelegenheid, en we bekijken samen de mogelijkheden.

Stel jouw flowerhoop samen
Loading...

DIY flowerhoop-pakket

Bar Bloom is altijd op zoek naar manieren om jouw leven mooier te maken en de beste bloemenoplossing voor jou. Wil jij een mooie flowerhoop in huis die je zélf gemaakt hebt met materialen die je zelf kiest? Wil je die niet in groep maken, maar wel alleen waar en wanneer het jou goed uitkomt? En wil je daarbij ook heel concrete hulp en tips van een professional?

Dan is het DIY flowerhoop-pakket helemaal iets voor jou! Hiermee heb je zelfgekozen, kwalitatieve materialen om een mooie flowerhoop te maken en duidelijke video’s waarin ik je daarbij help.

Met dit pakket kan jij:

 • je eigen flowerhoop maken met de materialen die jij zelf hebt gekozen. Een doosje gevuld met alles wat jij mooi vindt en bij jouw locatie past.
 • je amuseren op je eigen tempo waar en wanneer het jou goed uitkomt. Kindjes gaan slapen? Avondje rustig alleen thuis? Samen met enkele vriendinnen en een lekker drankje? Kan allemaal met de materialen en video’s bij de hand.
 • je laten begeleiden door duidelijke filmpjes met concrete tips & tricks op maat van je bestelde materialen;
 • achteraf stoefen met je originele en zelfgemaakte bloemencreatie. 😉

De pakketten zijn nog volop in ontwikkeling. Heb je interesse? Zet je dan nu op de wachtlijst en kom alle info als eerste te weten!

Zet me op de wachtlijst

Bloom Box

Een pakketje bloemenmagie voor je meest dierbaren of een belangrijk levensmoment: dat is de Bloom Box. Je opent de box en ontdekt:

 • een bloemencirkel met 25cm diameter, 
 • op een staander, 
 • uitgesneden in kwalitatief hout,
 • afgewerkt met kleurrijke droogbloemen, 
 • een persoonlijk kaartje voor een lieve boodschap of belangrijke vraag, 
 • en last but not least: een mooie cadeauverpakking. 

De Bar Bloom Box is een reeks flowerhoops voor al je dierbaren: mama, papa, meter, peter, grooutouders, beste vrienden die verhuizen, kersverse baby, metekindje,… Voor iedereen een eigen bloementrofee. Deze Bloom Box komt op €55 exclusief verzendkosten.

Hieronder vind je alle edities. 

Magic Mama €55

Bestellen

Mamazing €55

Bestellen

Power Papa €55

Bestellen

Legendaddy €55

Bestellen

Magic Meter €55

Bestellen

Power Peter €55

Bestellen

Super Oma €55

Bestellen

Super Opa €55

Bestellen

Little Miss Magic €55

Bestellen

Little Mister Legend €55

Bestellen

Mr & Mrs €55

Bestellen

House of Happiness €55

Bestellen

Bloemenvormen

Bij Bar Bloom kan je zowel gepersonaliseerde als metalen bloemenvormen verkrijgen. Er zijn zowel hoepels als geometrische vormen in verschillende kleuren die ik voor je afwerk met de bloemen naar jouw keuze. Heb je liever een metalen flowerhoop, of een gouden bloemenhanger? Welke afmeting had je in gedachten? Laat het me weten en ik maak ‘m op maat voor je!

Loading...

Flower hoop Medium vanaf €25

Zwarte hoepel met verse bloemen, 20 cm diameter.

Loading...

Flower hoop Large vanaf €45

Gouden hoepel met verse en droogbloemen, 35 cm diameter.

Loading...

Flower Shape Medium vanaf €45

Gouden bloemenhanger met verse bloemen, 12 x 34 cm of 14 x 20 cm.

Contacteer me voor een bestelling  Contact opnemen

  Wil je een bestelling plaatsen of heb je vragen? Laat van je horen via het contactformulier of stuur een e-mail.

  Bar Bloom
  Ferdinand Maesstraat 51
  2550 Waarloos
  E: caroline@barbloom.be
  BE 0734.909.414