Loading...

Gepersonaliseerde bloemenvormen

Een flowerhoop met de naam van jouw kind of jouw bestie? Met de initialen van geliefden als decoratie voor een huwelijk of jubilee? Met een lieve persoonlijke boodschap? Of met de naam van jouw zaak? Dat kan allemaal! Ik zorg voor hoepels met de boodschap of naam die jij wil, uitgesneden in een houten cirkel of vorm en formaat naar jouw keuze, met of zonder staander en met jouw favoriete bloemen eraan.

De flower hoops worden ontworpen op maat, uitgesneden uit kwalitatief hout van 6mm dik. Dit vraagt om een heel proces van ontwerp over lasercutting tot bloemenafwerking. Daarom reken je vanaf je aanvraag tot oplevering best een dikke maand. Interesse? Laat me weten welke tekst, vorm, grootte en bloemen je in gedachten hebt voor welke gelegenheid, en we bekijken samen de mogelijkheden.

Stel jouw flowerhoop samen
Loading...

DIY flowerhoop pakket: materialen

Online workshop Flowerhoop

Wil jij de mooie bloemenstyling hebben, maar ook zelf maken? Helemaal op maat van wat jij verkiest? Op een eenvoudige manier met duidelijke online videobegeleiding? En dat waar en wanneer en met wie je maar wil? Dan is de online workshop Flowerhoop wat jij nodig hebt. Al mijn ervaring, tips en tricks, maar vooral ook het plezier om zelf aan de slag te gaan met bloemen en draad, wil ik met jou delen! En dat doe ik in deze online workshop.

Zodra je bent ingeschreven voor de online workshop ontvang je een pakket met zelfgekozen, kwalitatieve materialen om een mooie flowerhoop te maken en onbeperkte toegang tot een privé-account met meer dan 40 minuten aan begeleidende video waarin ik je alles in detail uitleg.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Ga je voor een flowerhoop op maat? Dan kies je de materialen, kleurenpalet, soorten bloemen,… alles op maat. Om de keuze iets gemakkelijker te maken, heb ik ook twee voorstelpakketjes samengesteld én speciaal voor kerst is er ook de kersteditie!

Interesse? Bestel dan jouw online workshop Flowerhoop via onderstaande knop!

Bestel de online workshop Flowerhoop

Bloom Box

Een pakketje bloemenmagie voor je meest dierbaren of een belangrijk levensmoment: dat is de Bloom Box. Je opent de box en ontdekt:

 • een bloemencirkel met 25cm diameter, 
 • op een staander, 
 • uitgesneden in kwalitatief hout,
 • afgewerkt met kleurrijke droogbloemen, 
 • een persoonlijk kaartje voor een lieve boodschap of belangrijke vraag, 
 • en last but not least: een mooie cadeauverpakking. 

De Bar Bloom Box is een reeks flowerhoops voor al je dierbaren: mama, papa, meter, peter, grooutouders, beste vrienden die verhuizen, kersverse baby, metekindje,… Voor iedereen een eigen bloementrofee. Deze Bloom Box komt op €55 exclusief verzendkosten.

Hieronder vind je alle edities. 

Magic Mama €60

Bestellen

Mamazing €60

Bestellen

Power Papa €60

Bestellen

Legendaddy €60

Bestellen

Magic Meter €60

Bestellen

Power Peter €60

Bestellen

Super Oma €60

Bestellen

Super Opa €60

Bestellen

Little Miss Magic €60

Bestellen

Little Mister Legend €60

Bestellen

Mr & Mrs €60

Bestellen

House of Happiness €60

Bestellen

Bloemenvormen

Bij Bar Bloom kan je zowel gepersonaliseerde als metalen bloemenvormen verkrijgen. Er zijn zowel hoepels als geometrische vormen in verschillende kleuren die ik voor je afwerk met de bloemen naar jouw keuze. Heb je liever een metalen flowerhoop, of een gouden bloemenhanger? Welke afmeting had je in gedachten? Laat het me weten en ik maak ‘m op maat voor je!

Loading...

Flower hoop Medium vanaf €35

Zwarte hoepel met verse bloemen, 20 cm diameter.

Loading...

Flower hoop Large vanaf €55

Gouden hoepel met verse en droogbloemen, 35 cm diameter.

Loading...

Flower Shape naar keuze vanaf €45

Houten vorm naar keuze met droogbloemen, mogelijk in verschillende groottes

Contacteer me voor een bestelling

Contact


  Blijf op de hoogte

  Graag af en toe een mailtje met nieuws, acties en workshops ontvangen? Schrijf je dan in op de mailing van Bar Bloom.

  Inschrijven

  Bar Bloom
  E: caroline@barbloom.be
  BE 0734.909.414
  Reet, Antwerpen