Loading...

Moederdag

Op zondag 15 augustus zetten we naar goede gewoonte onze lieve moeders in de bloemetjes. Letterlijk? Tuurlijk wel! 😉 En bij Bar Bloom kan dat op twee manieren:

Garden of Happiness

In de Garden of Happiness staat speciaal een boeketje liefde klaar voor al die lieve moeders, grootmoeders, schoonmoeders, moms-to-be,… In het seizoen van de dahlia’s kan dat niet anders dan met die prachtbloem erbij. Je kan kiezen tussen een flower jar of een medium boeket, met of zonder extra bloemenkaartje.

Bloom Box

Verras je je moeder liever met een origineler bloemencadeau? Dan is de Bloom Box iets voor jou! Is jouw moeder een ‘Magic Mama’ of eerder ‘Mamazing’? Beide flowerhoops heb je in een mooie cadeauverpakking met wenskaart voor een lieve boodschap.

De boeketjes en Bloom Boxen zullen klaar staan voor ophaling in de Bar op zaterdag 14 augustus tussen 18 uur en 20 uur. Of je kan ze aan de deur van je moeder(s) laten bezorgen op zondag 15 augustus tussen 10 uur en 13 uur.

Bestellen doe je voor dinsdagavond 10 augustus via onderstaande knop. Klein detail: je kan maar één bloemencreatie bestellen per keer. Wil je er meer dan één bestellen? Vul het formulier dan eventjes opnieuw in.

Lots of Love,
Caroline

Bestel nu
Loading...

Verse boeketten en bloemstukken

Hieronder vind je voorbeelden van verse boeketten en flower jars uit de Garden of Happiness. Eigen aan de Bar Bloom-stijl is een rijkelijk gevuld kleurenpalet aan bloemen, afgewerkt met groene accenten.

Ben je op zoek naar een specifiek boeket of wil je een bloemstuk op maat? Ook dat kan. Jij kiest de kleur, grootte en het soort bloemen. Aangezien Bar Bloom geen bloemenwinkel – maar een online bloemenzaak – is, heb ik geen stock aan verse bloemen.  Ik haal de bloemen vers bij de groothandel na jouw bestelling. Bestel daarom altijd goed op voorhand!

Flower jar

Flower Jar vanaf €15

Stijlvolle bokaal gevuld met bloemen en groen.

Medium boeket vanaf €30

Standaard boeket bloemen in Bar Bloom-stijl.

Large boeket vanaf €45

Groot boeket in Bar Bloom-stijl, op maat van jouw vaas of pot.

guirlande 2019

Guirlande vanaf €30

Bloemenslinger van 50 cm. Lengte te kiezen,  +€20 per extra 50 cm.

Cadeaubon vanaf €25

Cadeaubon voor een boeket of bedrag naar keuze.

Contacteer me voor een bestelling

Droogbloemen

Bij Bar Bloom kan je ook terecht voor droogbloemen. Ik verwerk ze mee aan flowerhoops en in andere bloemencreaties, maar je kan ook voor een volledig droogbloemenboeket of een flower jar met droogbloemen gaan. De boeketten en jars zijn op maat. Jij kiest het kleurenpalet en de grootte kan worden aangepast aan jouw vaas of pot. Droogbloemen zijn iets duurder dan verse bloemen, maar ze blijven jaren lang mooi en vragen weinig of geen onderhoud.

Dried Flower Jar vanaf €25

Flower jar met droogbloemen.

Medium droogboeket vanaf €45

Medium boeket met droogbloemen.

Large droogboeket vanaf €65

Groot boeket met droogbloemen op maat van jouw vaas of pot.

Contacteer me voor een bestelling

Droogbloemen bij de geboorte

Ben je in blijde verwachting en ben je op zoek naar de perfecte doopsuiker en leuke gadgets voor bij de geboorte van je kleine wonder? Dan zijn droogbloemen een hippe en stijlvolle keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos: een flowerhoop met droogbloemen en de naam van jouw baby bij de doopsuiker of voor op de kinderkamer, droogbloemenvaasjes voor bij de doopsuiker, fijne droogbloemetjes voor aan het zakje of doosje met suikerbonen,… het kan allemaal.

Bij Bar Bloom bestel je de droogbloemen op maat die bij jouw geboortekaartje, doopsuiker of kinderkamer passen. Je kan ervoor kiezen om de droogbloemen te laten verwerken aan jouw doopsuiker, of je kan de gewenste droogbloemen bestellen en er zelf creatief mee aan de slag gaan.

Laat me weten wat je in gedachten hebt en we bekijken samen de mogelijkheden.

Contacteer me voor een bestelling
Loading...

Bloemenvormen

Bij Bar Bloom kan je ook verschillende bloemenvormen verkrijgen. Zowel hoepels als geometrische vormen in verschillende kleuren die ik voor je aankleed met bloemen naar keuze.

Flower hoop Medium vanaf €25

Hoepel met bloemen in de Bar Bloom-stijl, 20 cm diameter.

Flower hoop large

Flower hoop Large vanaf €45

Hoepel met bloemen in de Bar Bloom-stijl, 35 cm diameter.

Flower Shape Medium vanaf €45

Geometische vorm met bloemen in de Bar Bloom-stijl, 12 x 34 cm of 14 x 20 cm.

Flower Shape Large vanaf €75

Geometische vorm met bloemen in de Bar Bloom-stijl, 28 x 40 cm.

Contacteer me voor een bestelling

Gepersonaliseerde bloemenvormen

Een flowerhoop met de naam van jouw kind of jouw bestie? Met de initialen van geliefden als decoratie voor een huwelijk of een jubilee? Met een lieve persoonlijke boodschap? Of met de naam van jouw zaak? Ook dat kan! Ik zorg voor hoepels met de boodschap of naam die jij wil, uitgesneden in een houten cirkel of vorm en formaat naar jouw keuze, en met jouw favoriete bloemen eraan.

De flower hoops worden ontworpen op maat, uitgesneden uit kwalitatief hout van 8mm dik. Dit vraagt om een heel proces van ontwerp over lasercutting tot bloemenafwerking. Daarom reken je vanaf je aanvraag tot oplevering best een dikke maand. Interesse? Laat me weten welke tekst, vorm, grootte en bloemen je in gedachten hebt voor welke gelegenheid, en we bekijken samen de mogelijkheden.

Contacteer me voor een bestelling
Loading...

Bloemenjuwelen

Bloemen staan gelijk aan natuurlijke schoonheid. Geen beter ‘juweel’ dus dan een bloemenjuweel. Ik help je daarbij met een mooie bloemenkroon, bloemenhaarspelden, -armbanden en -kettingen op maat.

Bloemenjuweel Small vanaf €15

Fijn bloemenjuweel, zoals een haarspeldje of armbandje met bloemen en groen.

Bloemenjuweel Large vanaf €45

Volle haarspeld, armband of ketting met bloemen en groen.

Bloemenkroon vanaf €75

Volle kroon voor op het hoofd volledig gevuld met fijne bloemen en groen.

Contacteer me voor een bestelling  Contact opnemen

  Wil je een bestelling plaatsen of heb je vragen? Laat van je horen via het contactformulier of stuur een e-mail.

  Bar Bloom
  Ferdinand Maesstraat 51
  2550 Waarloos
  E: caroline@barbloom.be
  BE 0734.909.414