Loading...

Hoe ga ik te werk?

Garden of Happiness
Ik doe dit in bijberoep, waardoor ik niet zomaar elke dag voor bloemen kan zorgen. Droogbloemen zijn er altijd op bestelling, verse bloemen alleen nog voor huwelijken en events. Bij speciale gelegenheden zoals Valentijn, moederdag of Pasen is er de Garden of Happiness: een portie bloemenmagie in de vorm van een verse bloemen in een mooi gebonden boeket of een flower jar (kleinere variant in een bokaal). Bestellen uit de Garden of Happiness doe je op de pagina ‘Bloemen op bestelling’ via een online formulier.
Flower o’clock Je plaatst dus altijd vooraf een bestelling. Heb je een bloemenvraag voor een specifieke datum? Bestel dan tijdig. Houd er rekening mee dat er wat tijd zit tussen je vraag en de finale bloemencreatie – zeker voor verse bloemen.

Let’s (video)meet at the Bar Voor de volledige bloemenstyling van een huwelijk, geboorte of event ben je welkom in de Bar of houden we een videocall om alles in detail te bespreken. Ik ben ervan overtuigd dat een persoonlijk gesprek leidt tot het beste resultaat. Geen tijd, of weet je heel goed wat je wil? Dan regelen we alles per mail, Facebook of Instagram. Wat voor jou werkt, werkt voor mij.

Persoonlijk service Boeketten, flower jars, droogbloemen, flower hoops, bloemstukken,… Er zijn zoveel mogelijkheden met bloemen. Een bloemencreatie is de perfecte decoratie in je interieur en het cadeau waar je iedereen mee pleziert. Het kan ook de juiste finishing touch zijn voor de aankleding van een feest of event, voor een verjaardag, communie, geboorte of babyborrel. Ik ga samen met jou op zoek naar het juiste totaalpakket van bloemen, vorm en boodschap voor jouw specifieke vraag. Een persoonlijke service is hierbij onmisbaar. Go with the flow(ers) Bestellingen kan je ophalen in de Bar, maar ook levering is mogelijk voor een kleine kilometervergoeding. In de Bar kan je betalen met een bankapp of cash (geen bankkaart). There’s no PLANet B Ik probeer mijn steentje bij te dragen aan een betere toekomst voor onze planeet. Bestelde bloemen verpak ik daarom niet in plastic. With or without vase Bij boeketten kan je je eigen vaas meebrengen, een vaas aankopen of eentje huren. Voor dat laatste betaal je een kleine waarborg die je terugkrijgt zodra je de vaas terugbrengt.    

Contact


  Blijf op de hoogte

  Graag af en toe een mailtje met nieuws, acties en workshops ontvangen? Schrijf je dan in op de mailing van Bar Bloom.

  Inschrijven

  Bar Bloom
  E: caroline@barbloom.be
  BE 0734.909.414
  Reet, Antwerpen