Loading...

Add Flowers and you get Magic

Bloemen kopen in een bloemenwinkel, met wachtrijen aan de kassa en vaste openingsuren? Niet bij Bar Bloom! Hier bestel je de bloemen die jij wil online, wanneer het jou past. Contacteer me per mail, Facebook of Instagram met je vragen.

Heb je een feest of event dat je wil aankleden met bloemendecoratie? Dan verwelkom ik je in de Bar of organiseren we een videocall. Ik ga samen met jou op zoek naar de gepaste bloemencreatie voor elke gelegenheid.

Hoe ga ik te werk?

Garden of Happiness

Ik doe dit in bijberoep, waardoor ik niet zomaar elke dag voor bloemen kan zorgen. Daarom heb ik één keer per maand verse bloemen uit de Garden of Happiness: een portie bloemenmagie in de vorm van een boeket of een flower jar (kleine variant in een bokaal). Dit is een vast boeket dat ik vooraf aankondig op de pagina ‘Bloemen op bestelling’ en dat je kan bestellen via een online formulier.

Flower o’clock
Je kan ook een bestelling op maat doen met verse of droogbloemen. Heb je een bloemenvraag voor een specifieke datum? Bestel dan tijdig. Houd er rekening mee dat er wat tijd zit tussen je vraag en de finale bloemencreatie – zeker voor verse bloemen.

Go with the flow(ers)
Bestellingen kan je ophalen in de Bar, maar ook levering is mogelijk voor een kleine kilometervergoeding. In de Bar kan je betalen met een bankapp of cash (geen bankkaart).

There’s no PLANet B
Ik probeer mijn steentje bij te dragen aan een betere toekomst voor onze planeet. Bestelde bloemen verpak ik daarom niet in plastic.

With or without vase
Bij boeketten kan je je eigen vaas meebrengen, een vaas aankopen of eentje huren. Voor dat laatste betaal je een kleine waarborg die je terugkrijgt zodra je de vaas terugbrengt.

Let’s (video)meet at the Bar
Voor de volledige bloemenstyling van een huwelijk, geboorte of event ben je welkom in de Bar of houden we een videocall om alles in detail te bespreken. Ik ben ervan overtuigd dat een persoonlijk gesprek leidt tot het beste resultaat. Geen tijd, of weet je heel goed wat je wil? Dan regelen we alles online. Wat voor jou werkt, werkt voor mij.

Waarom Bar Bloom?

Meer dan bloemen alleen

Ik zie bloemen als een cadeau van de natuur. Ze verspreiden een gevoel van geluk, liefde en magie. Bij Bar Bloom breng ik die magie over in creaties en styling. Ik kijk verder dan de bloemen. Misschien ben je op zoek naar een bepaald type bloem of kleur? Of word je gelukkig van bloemen met een bepaalde geur of die een herinnering oproepen? Wat past het best bij de ruimte of de persoon voor wie je bloemen zoekt? Wil je een boeket, een klein vaasje, of een originele bloemenvorm? En wat is de achterliggende boodschap? Bar Bloom zorgt voor een unieke cocktail van bloemen, vorm en persoonlijke boodschap.

Persoonlijk service

Verse boeketten, flower jars, droogbloemen, flower hoops, bloemstukken,… Er zijn zoveel mogelijkheden met bloemen. Een bloemencreatie is de perfecte decoratie in je interieur en het cadeau waar je iedereen mee pleziert. Het kan ook de juiste finishing touch zijn voor de aankleding van een feest of event, voor een verjaardag, communie, geboorte of babyborrel. Ik ga samen met jou op zoek naar het juiste totaalpakket van bloemen, vorm en boodschap voor jouw specifieke vraag. Een persoonlijke service is hierbij onmisbaar.

 

   Contact opnemen

  Wil je een bestelling plaatsen of heb je vragen? Laat van je horen via het contactformulier of stuur een e-mail.

  Bar Bloom
  Ferdinand Maesstraat 51
  2550 Waarloos
  E: caroline@barbloom.be
  BE 0734.909.414